Home Verhuur Evenementinrichting Verkoop Contact Productcatalogus
Evenementinrichting

Frans Hempen Verhuur

[email]
info@franshempenverhuur.nl

[telefoon]
06-50523423

Evenement inrichting


Voor de zaal- en tentinrichting ter gelegenheid van een festival, beurs, bedrijfsfeest, bruiloft of ander evenement kunt u bij Frans Hempen verhuur terecht. Naast zaal- en tentinrichting beschikt Frans Hempen verhuur over tijdelijke voorzieningen om uw evenement compleet te maken. De volgende tijdelijke voorzieningen zijn leverbaar: mobiele toiletten, mindervalide toiletten, plaszuilen, 1 of 2 persoons-kassahokjes en mobiele kantoorunits etc. Tijdelijke voorzieningen worden voor u op de juiste plaats afgeleverd en weer opgehaald.

Standbouw en beurspresentaties

Frans Hempen verhuur beschikt over de mogelijkheden om voor u een beursstand te realiseren. De stand kan compleet voor u gebouwd en ingericht worden. Ook wanneer u zelf een beurs organiseert kan Frans Hempen verhuur de complete beursvloer faciliteren. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Frans Hempen verhuur is o.a. gecertificeerd in het brandvertragend impregneren van goederen t.b.v. presentatie en gebruik.

Evenement advies

Hoogwerkers en veegwagens Frans Hempen verhuur voorziet bedrijven, stichtingen, particulieren en non-profit organisaties graag van advies over het door hun te organiseren evenement. Frans Hempen verhuur adviseert bij logistieke plannen en draagt zorg voor co÷rdinatie van de door uw organisatie te organiseren evenementen. Enkele van onze evenement adviesdiensten bestaan uit: - Co÷rdinatie en uitvoering van evenementen - Advisering over de planning van evenementen in een gemeente - FinanciŰle calculaties voor evenementen en festivals - Verzorgen van vergunningaanvragen - Logistiek management bij beurzen en verkoopshows

Meer informatie

Voor een offerte of persoonlijk advies, neem vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaring leert dat we naar aanleiding van een gesprek en doelgerichte vragen, beter kunnen adviseren over de toepassingsmogelijkheden voor uw evenement.
© 2010/2011 Frans Hempen Verhuur - Alle rechten voorbehouden.
Frans Hempen Verhuur - C.W. Lubbersstraat 35 9648LA Wildervank - 0598 - 61 87 43