Home Verhuur Evenementinrichting Verkoop Contact Productcatalogus
Frans Hempen Verhuur - Tenten

Frans Hempen Verhuur

[email]
info@franshempenverhuur.nl

[telefoon]
06-50523423

Tenten


De Pagodetent

Pagodetent In het gebruik is de pagode zeer veelzijdig. De pagodetent heeft een afmeting van 5x5 meter en kan met of zonder vloer worden geleverd. De vier zijwanden van de pagodetent kunnen open. Het is mogelijk pagodetenten te schakelen. De pagodetent kent veel toepassingen, bijvoorbeeld als proef- of verkoopstand of bij stad- of straatfeesten.

De Aluminium tenthal

De aluminium tenthal is een constructie met hoogwaardige aluminium profielen. De mogelijkheden van deze tent zijn veelzijdig. Het is bijvoorbeeld mogelijk pagodetenten te koppelen aan de aluminium tenthal, een theaterkap te plaatsen, een aanbouw naar een bestaand gebouw te realiseren en zelfs een etagetent behoort tot de mogelijkheden. De kleur van het dak en de zijwanden is wit. De tenten kunnen zowel met als zonder vloer geleverd worden.

De Starshade tent

De Starshade heeft een diameter van 17 meter. Met de starshade krijgt uw evenement een bijzondere uitstraling. De starshade is een open feesttent. De starshade is een tent die zeer geschikt is voor: bruiloften, sport evenementen, fairs en andere exclusieve feesten.

Meer informatie

Voor een offerte of persoonlijk advies, neem vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaring leert dat we naar aanleiding van een gesprek en doelgerichte vragen, beter kunnen adviseren over de toepassingsmogelijkheden voor uw evenement.
© 2010/2011 Frans Hempen Verhuur - Alle rechten voorbehouden.
Frans Hempen Verhuur - C.W. Lubbersstraat 35 9648LA Wildervank - 0598 - 61 87 43