Home Verhuur Evenementinrichting Verkoop Contact Productcatalogus
Frans Hempen Verhuur
  • Frans Hempen Verhuur
  • Frans Hempen Verhuur
  • Frans Hempen Verhuur
Frans Hempen Verhuur

[email]
info@franshempenverhuur.nl

[telefoon]
06-50523423

Verkoop


Niet alleen huren is mogelijk, maar u kunt bij Frans Hempen Verhuur ook producten kopen. Alle producten die wij verhuren zitten ook in ons verkoopassortiment. Dit kan zowel nieuw zijn of gebruikt. Zo is er voor elke wens een geschikt product en voor elk budget. Doordat wij veel apparatuur zelf op voorraad hebben en omdat wij goedkoop kunnen inkopen is het altijd de moeite waard om even contact te zoeken met onze verkoopafdeling.

Home cinema

Sinds 1998 plaatsen wij ook home cinema installaties. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld een cafë of gewoon voor bij u thuis. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om alle apparatuur bijna onzichtbaar weg te werken of om het verplaatsbaar te maken. Ook is er de mogelijkheid om alles op afstand bediend te krijgen, zodat u vanuit uw luie stoel een film net zo kunt beleven als in de bioscoop.

Constructie

Doordat wij veel op evenementen komen en met de klant meedenken weten wij precies tegen welke problemen u aan kunt lopen als u zelf een evenement moet opzetten. Daarom maken wij in onze eigen werkplaats het door u gewenste product op maat klaar. Hierbij moet u denken aan: Tentconstructies voor bijvoorbeeld mixpositie, oprij platen voor vrachtwagen, bus of aanhanger. Karren voor lichtbalken of truss, loopplanken voor op het podium en nog veel meer. Wij maken alles van aluminium zodat duurzaamheid en kwaliteit gegarandeerd zijn. Doordat we zelf een ruime voorraad non-ferro hebben van bijna alle maten kunnen we direct en goedkoop voor u aan de slag.

© 2010/2011 Frans Hempen Verhuur - Alle rechten voorbehouden.
Frans Hempen Verhuur - C.W. Lubbersstraat 35 9648LA Wildervank - 0598 - 61 87 43